Online uw flyer laten ontwerpen?

Wat is een flyer ontwerp wedstrijd?

Bij een flyer ontwerp wedstrijd vraagt u de crowd om een ontwerp voor een flyer te maken. Het is erg simpel. Start een wedstrijd, beschrijf uw wensen en en duizenden ontwerpers krijgen hier bericht van. Na enkele uren zullen de eerste ontwerpen worden ingezonden. Na een bepaalde periode (ongeveer 1 week), kunt u een winnaar kiezen die alle benodigde bestanden zal aanleveren.

Tips voor het ontwerpen van een flyer

Wilt u dat ontwerpers gebruik maken van foto’s, logo’s, etc. in de flyer of brochure? Dan raden wij aan hoogwaardige foto’s aan te leveren. Dit om er zeker van te zijn dat de foto’s scherp blijven als de flyer wordt gedrukt. U kunt de bestanden uploaden in de wedstrijd, zodat de ontwerpers deze kunnen gebruiken.

Zorg ervoor dat u alle benodigde specificaties heeft van de drukker, zodat u deze kunt vermelden in de wedstrijd omschrijving. Op deze manier weten de ontwerpers wat zij aan moeten leveren. Wilt u een logo laten verwerken in de flyer, zorg er dan voor dat het een vector bestand is (.ai of .eps) zodat de ontwerpers deze kunnen gebruiken in het ontwerp.

Hoe kan ontwerpen-voor-geld.nl daarbij helpen?

Als u een flyer wedstrijd start, zullen de ontwerpen binnen enkele uren worden ingezonden. U hoeft geen maanden te wachten op uw reclamebureau, voordat een ontwerp logo wordt aangeleverd. Wij zijn het beste en grootste crowdsourcing platform voor grafisch ontwerp in Europa. Niet tevreden? U kunt gebruik maken van een niet-goed-geld-terug garantie! Begin nu een wedstrijd hier of lees meer over ontwerp wedstrijden.